22.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

“Όλοι μαζί με τον Χριστόφορο”:200 παιδιά από 9 ομάδες έστειλαν μήνυμα στήριξης στον Χριστόφορο στο τουρνουά του Μίλωνα (photos)

Ένα τουρνουά ξεχωριστό από τα άλλα ανέλαβε και έφερε εις πέρας ο Μίλωνας. Το τουρνουά μπάσκετ “Ολοι μαζί με τον Χριστόφορο” που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Μίλωνα, το Σάββατο 21/10/17, όχι μόνο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία σε οργανωτικό επίπεδο αλλά κυρίως έδωσε ελπίδα πως όταν όλες οι δυνάμεις ενώνονται για ένα ιερό σκοπό τότε τα καταφέρνουν.

Χαρακτηριστικό είναι πως περισσότερα από 200 παιδιά από 9 συλλόγους ευχαριστήθηκαν το μπάσκετ στέλνοντας μήνυμα στήριξης και ελπίδας στον μικρό Χριστόφορο.

Πρωταγωνιστές:  Tα παιδιά. Άλλωστε η φιλοσοφία του Μίλωνα είναι να διαμορφώνει κοινωνικές συνειδήσεις πρώτα και δευτερευόντως πρωταθλητές. Αξιοσημείωτος και ο πανηγυρισμός όλων των ομάδων στη λήξη του κάθε αγώνα, που φώναζαν όλοι μαζί στο κέντρο του γηπέδου το όνομα του Χριστόφορου.

Συντελεστές: Προπονητές, υπάλληλοι, Έφοροι και εθελοντές του Μίλωνα, Γονείς αλλά ιδιαίτερα ο Σύλλογος ΠΑΙ.Δ.Υ. με την ουσιαστική του υποστήριξη της διοργάνωσης,

Απολογισμός: Ένα αρκετά σημαντικό ποσό που θα βοηθήσει τον αγώνα του μικρού Χριστόφορου Κωνσταντόπουλου για ζωή, αλλά και πλήθος συναισθημάτων από μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στα γήπεδα του Μίλωνα το Σάββατο που μας πέρασε. Αξίζει να σημειωθεί πως στους κουμπαράδες που είχαν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία του Μίλωνα, βρέθηκαν και δύο “γράμματα” προς τον μικρό Χριστόφορο.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά:  Πανιώνιος ΓΣΣ, Ολυμπιακός ΣΦΠ, Παναθηναϊκός, Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Αστέρας Αγίου Δημητρίου, Νήαρ Ήστ, Προμηθέας Χαλανδρίου και South BC. 
Παράλληλα ιδιαίτερα σημειολογική ήταν και η επίσκεψη του Παναγιώτη Φασούλα,  που εκτός από φωτογραφίες, έδωσε χαρά σε μικρούς και μεγάλους.
Συγκινητική η στιγμή όπου η γιαγιά Πελαγία Κωνσταντοπούλου, ο παππούς Ανδρέας Βασκούδης και ο θείος Τρύφωνας Βασκούδης επισκέφθηκαν τον Μίλωνα και ευχαρίστησαν τους συντελεστές.
Ευχή όλων μας, ο Χριστόφορος να νικήσει τον αγώνα του και να επιστρέψει γερός πίσω.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα