Home / ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

   Πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτιστικά, αθλητικά είναι λίγα μόνο από το εύρος των θεμάτων που ‘ανεβαίνουν’ στο Nea Smyrni live, τον νέο ιστότοπο που αφορά αποκλειστικά τους Νεοσμυρνιώτες. Για τη νεολαία, τους εργαζομένους, τη τρίτη ηλικία και κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται για τα τεκταινόμενα του Δήμου μας.

   Σας καλωσορίζουμε στην νέα εποχή της ενημέρωσης για τα τοπικά μας θέματα. Σας θέλουμε δίπλα μας, καθώς με την συμμετοχή και τις αναρτήσεις σας, αναδεικνύουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της τοπικής μας κοινωνίας. 

Σταθερά στα 100 καλύτερα ελληνικά sites!

4 Σχόλια

 1. Ειρήνη Μαρκογιαννάκη

  Γειά σας!

  Είμαι φοιτήτρια και διεξάγω έρευνα για τη φυσιογνωμία της πόλης της Νέας Σμύρνης. Θα μπορούσατε, παρακαλώ, να με βοηθήσετε απαντώντας στο πολύ σύντομο αυτό ερωτηματολόγιο: https://docs.google.com/forms/d/13Z6zNA3jfgmwUBbkNsFy7FqyyC3ECxcAWJpoy-uWkbg/viewform και προωθώντας το μέσω των κοινωνικών δικτύων σας;

  Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

  Ειρήνη Μαρκογιαννάκη

 2. Αγαπητοί κύριοι,
  Ονομάζομαι Θοδωρής Σιδεράς και ζω και εργάζομαι ως chef στις Βρυξέλλες.
  Ειμαι απο τη Νέα Σμύρνη αλλα έχω φύγει εδώ και 3 χρόνια για Λονδίνο και στη συνέχεια για τις Βρυξέλλες.
  Μιας και δεν υπάρχει δημότης που να μην αγαπάει αυτό το δημο θα ήθελα λοιπόν να ανεβάσετε αυτό το οποίο έχω ξεκινήσει.
  Είναι μια επιχειρηματική ιδέα με σκοπό την ανάδειξη της Ελλάδος στο Βέλγιο και στην Ευρώπη, αλλά και την άμεση στήριξη Ελλήνων που εν μέσω κρίσης έχουν ανάγκη.
  Συγκεκριμένα, είμαι δημιουργός του Cooking in Greek, το οποίο είναι ένα club που αναλαμβάνει την προετοιμασία γευμάτων, καθώς και τη σύνθεση μενού για εκδηλώσεις δημόσιες ή ιδιωτικές, ενώ ταυτόχρονα προωθεί μέσα από τη δουλειά του την Ελλάδα και στηρίζει τις άπορες οικογένειες.
  Εγώ και η ομάδα μου αναλαμβάνουμε τη σύνθεση μενού και την υλοποίηση για προσωπικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις, χρησιμοποιώντας Ελληνικά προϊόντα. Σε συνεργασία με τον Οργανισμό ΜΠΟΡΟΥΜΕ και το πρόγραμμα ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, μια δωρεά από τα κέρδη που θα προκύπτουν από την κάθε εκδήλωση που αναλαμβάνουμε θα προσφερθεί για τη σίτιση των ελληνικών οικογενειών που έχουν ανάγκη από τη στήριξη μας.
  ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ:
  http://ksipnistere.blogspot.nl/2014/07/cooking-in-greek-m.html
  http://omogeneia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=22678%3A-cooking-in-greekum-&catid=67%3A2009-04-07-08-34-51&Itemid=2143
  http://www.citycodemag.com/?p=2740
  http://www.athinapoli.gr/2014/07/cooking-in-greek.html
  http://sklantzithres.blogspot.gr/2014/07/cooking-in-greek.html
  http://greece-report.blogspot.com/2014/07/cooking-in-greek.html
  http://www.521news.com/%E2%80%9Ccooking-greek%E2%80%9D-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CE%B5%CF%86-%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%AE-%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%AC-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B9%CE%B4%CE%AD%CE%B1
  http://myblogs.gr/article/cooking-greek-apo-ton-sef-thodori-sidera-exairetiki-idea
  Μέσω της χρησιμοποίησης Ελληνικών και μόνο προϊόντων για την σύνθεση και παρασκευή των γευμάτων, πραγματοποιείται η ανάδειξη και η προώθηση της κουλτούρας και γεύσεων της χώρας μας. Συνεργαζόμαστε με Έλληνες παραγωγούς και εμπόρους, οι οποίοι λειτουργούν και ως χορηγοί για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων και την προσφορά Ελληνικών προϊόντων.
  Όπως προανέφερα, η διαφορά του club αυτού έγκειται στην άμεση στήριξη και ανάδειξη της χώρας μας. Ο σκοπός του λοιπόν είναι η συγκέντρωση ανθρώπων, όπως chefs, παραγωγούς, caterers, πελάτες και χορηγούς από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο ώστε να γίνουν μέλη αυτού του club, στηρίζοντας το σκοπό του και ακολουθώντας τις αξίες του.
  Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να στηρίξουμε την πατρίδα μας αυτές τις δύσκολες ώρες και να συμβάλουμε κι εμείς μέσω της δουλειάς μας στην στήριξη των αδύναμων ομάδων. Η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων ατόμων που έχουν την όρεξη και μοιράζονται την ανάγκη μας για προσφορά είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντική. Ιδιαίτερα σημαντική επίσης είναι και η γνωστοποίηση του Cooking in Greek Club στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερους ανθρώπους να μας γνωρίσουν, να στηρίξουν τον σκοπό αυτόν και να συμβάλλουν, αλλά και με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα στις Ελληνικές οικογένειες που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας.
  Ζητάμε από εσάς να μας βοηθήσετε να προωθήσουμε την ιδέα μας σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, ο οποίος θα στηρίξει από κοινού το σκοπό μας με την παρουσία και δουλειά του.
  Σας καλούμε να δημοσιεύσετε τη σελίδα και την ιδέα μας και με αυτόν τον τρόπο να συμβάλετε κι εσείς στη βοήθεια που θέλουμε να προσφέρουμε στη χώρα μας και για να γίνει αυτό το club ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης που με αγάπη και πάθος θα στηρίξει την πατρίδα μας.
  Σας ζητάμε μέσω της δημοσίευσης σας σ’ αυτό το νέο μας ξεκίνημα και για να μας βοηθήσετε να βοηθήσουμε την Ελλάδα μας.
  Σας επισυνάπτω το link της σελίδας μας.
  https://www.facebook.com/cookingingreekclub?ref_type=bookmark
  Σας προσκαλούμε να γράψετε το δικό σας άρθρο και στο facebook!
  Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και περιμένω νέα σας σύντομα.
  Με εκτίμηση,
  Θοδωρής Σιδεράς

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top