20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Σταύρου Τζουλάκη

athina_nea_smirni-tzoulakis_staurosΠριν από τρία χρόνια με τιμήσατε με την ψήφο σας και με αναδείξατε Δήμαρχο της πόλης. Όλη αυτή την περίοδο, παρά τις πρωτοφανείς δυσκολίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη η κοινωνία και η πατρίδα μας δουλέψαμε σκληρά, με επιμονή και αφοσίωση. Παρά τα πολύ σημαντικά προβλήματα που βιώνουμε όλοι, καταφέραμε να δημιουργήσουμε στο Δήμο μας ένα κλίμα συνεργασίας, ενότητας και θετικού έργου για τους πολίτες. Αφήσαμε στο χθες αυτά που δίχαζαν την πόλη. Ενισχύσαμε το κλίμα σταθερότητας, ηρεμίας και διαφάνειας στα δημοτικά πράγματα.

Τρία χρόνια πριν, στα πλαίσια της συνολικής μας προσπάθειας δεσμευτήκαμε στους πολίτες της Νέας Σμύρνης για τις προτεραιότητες και τους βασικούς μας στόχους.

Για την πραγματοποίηση αυτών των δεσμεύσεων, έδωσα όλες μου τις δυνάμεις παρά τις πολύ αντίξοες συνθήκες που διαμορφώθηκαν και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση με την μείωση των πόρων κατά 60%. Σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στην πλειονότητα των άλλων δήμων, καταφέραμε ο Δήμος Ν. Σμύρνης να εμφανίζει και σήμερα σημαντικό πλεόνασμα.

Προτεραιότητά μας όλη αυτή την περίοδο ήταν να σταθούμε δίπλα στις αδύναμες οικογένειες. Όλοι σήμερα αναγνωρίζουν ότι ο Δήμος Ν. Σμύρνης πρωταγωνιστεί σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και σε παροχές υψηλού επιπέδου στους δημότες του. Πετύχαμε ακόμη πολλά για την ποιότητα ζωής και γενικότερα για την εικόνα και την καθημερινή λειτουργία της πόλης. Πολλά τα οποία ζείτε καθημερινά, πολλά που είναι σε εξέλιξη και θα τα συζητήσουμε στο επόμενο διάστημα.

Ασφαλώς μένουν να γίνουν και άλλα. Δεν συμβιβαζόμαστε, δεν πρόκειται και δεν μπορούμε να εφησυχάσουμε. Με το ίδιο πάθος, την ίδια έμπνευση, την ίδια δημιουργική διάθεση συνεχίζουμε και διεκδικούμε.

Μαζί αποφασίζουμε τις προτεραιότητες για τη νέα πενταετία με στόχο ένα σύγχρονο τρόπο τοπικής διακυβέρνησης με βασικά χαρακτηριστικά το σεβασμό προς το δημόσιο χρήμα και την αξιοκρατία.

 Καλώ όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από κόμματα, πέρα και πάνω απ’ την πολιτική προέλευση του καθενός και τις προσωπικές στρατηγικές:

Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να διευρύνουμε τη συνεργασία με τα δίκτυα πολιτών και τις κοινωνικές ομάδες. Στις δημοτικές εκλογές κρίνεται το μέλλον της πόλης και των παιδιών μας κι όχι η τύχη των κομμάτων.

Συνεχίζουμε με σχέδιο, με μεγαλύτερη δύναμη για δημιουργία, με περισσότερη γνώση, αλλά και τόλμη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων

Καλώ όλους και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους να συμβάλλουν με τις γνώσεις και τη δυναμική τους, στη διαμόρφωση και στην υλοποίηση ακόμη καλύτερων προοπτικών για την πόλη μας.

Με τη δική σας υπεύθυνη επιλογή, με τη δική σας εμπιστοσύνη, μπορούμε να πετύχουμε όλα όσα αξίζει η γειτονιά μας, όλα όσα πρέπει να παραδώσουμε στα παιδιά μας.

Με πλήρη επίγνωση των ευθυνών μου για την αγαπημένη πόλη μας και για την κοινωνία με την οποία είμαι ταυτισμένος σε όλη την πορεία της ζωής μου, ζητώ την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας καταθέτοντας την υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου.

Στην υπόθεση του Δήμου μας, το εμείς πρέπει να είναι πάνω απ’ το εγώ.

Συνεχίζουμε μαζί

Ενωμένοι

Για τη Νέα Σμύρνη με την κοινωνία μπροστά

 

 

Σας ευχαριστώ

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα