24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βασιλική Μιλλούση-Λευτέρης Πετρούνιας: Ετοιμάζουν γυμναστήριο στη Νέα Σμύρνη;

Είναι μαζί, είναι ερωτευμένοι και αυτό δεν κρύβεται. Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν είναι απλά ένα ζευγάρι αλλά και δύο επιτυχημένοι αθλητές της ενόργανης γυμναστικής, με την αγάπη για το άθλημα να τους ενώνει σημαντικά.

Η πρώην παίκτρια του Nomads βρέθηκε σήμερα στο Πρω1νό και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και την ομάδα της για τα σχέδιά της μετά το παιχνίδι επιβίωσης. «Αφού αποστασιοποιηθώ από το Nomads και μου φύγει λίγο… Θα ξεκινήσω προπονήσεις. Έχουμε αρκετούς αγώνες αυτή τη χρονιά. Είναι πολύ πιεστική. Ευελπιστώ να ανταπεξέλθει το σώμα μου για άλλη μία φορά σωστά», επεσήμανε.

Ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το κοινό επαγγελματικό βήμα με τον αγαπημένο της. Η Βασιλική Μιλλούση εξήγησε για τα σχέδια που κάνει:

«Ετοιμάζουμε ένα γυμναστήριο με τον Λευτέρη. Προσπαθούμε γιατί είναι πολύ δύσκολο να κάνεις μία αίθουσα ενόργανης γυμναστικής στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν και σωστές. Προσπαθούμε να φτιάξουμε έναν σύλλογο-γυμναστήριο ενόργανης γυμναστικής για μικρούς και μεγάλους και έχουμε κάνει αυτές τις κινήσεις να κάνουμε την αγάπη μας επάγγελμα και να προσπαθήσουμε να τη μεταδώσουμε σε όσους περισσότερους μπορούμε».

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα