17.2 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εκδήλωση: Γονείς που δίνουν θεραπευτική κάνναβη στα παιδιά τους με αυτισμό και επιληψία μιλούν ανοιχτά για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Οι γονείς και οι ασθενείς χρόνιων και αυτοάνοσων παθήσεων μιλούν και σας προσκαλούν την Κυριακή 7 Μαϊου και ώρα 17:00-20:00 στο Α’ ΚΑΠΗ Ν.Σμύρνης στην οδό Αρτάκης 34.
Γονείς παιδιών με αυτισμό και επιληψία καθώς και ασθενείς με χρόνιες και αυτοάνοσες παθήσεις θα αναφέρουν τον τρόπο δοσολόγησης της Κανναβιδιόλης (CBD) και άλλων κανναβινοειδών ουσιών που χρησιμοποιούν και την έκβαση αυτής της δοσολόγησης σε σχέση με το πρόβλημά τους.

Η εκδήλωση ζητήθηκε από κάποιους γιατρούς κρατικών νοσοκομείων οι οποίοι θα ήθελαν να ενημερωθούν από πρώτο χέρι, καθώς είδαν πολύ θετικά αποτελέσματα στον αυτισμό.
Διοργανωτής είναι η κα Κατερίνα Δημοχρόνη, μητέρα παιδιού με αυτισμό, και διαχειρίστρια της κλειστής ομάδας στο Facebook “Αυτισμός και Κανναβιδιόλη”.
Εκτός από τον αυτισμό και την επιληψία θεωρήθηκε σωστή η στιγμή να καταθέσουν τις μαρτυρίες τους και περιπτώσεις με ΣΚΠ, οστεοπόρωση, ινομυαλγία και, ίσως, καρκίνο και αυτοάνοσα νοσήματα.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο συγγραφέας – δημοσιογράφος Ανδρέας Ρουμελιώτης, (enallaktikos.gr). Τo enallaktikos.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν βίντεο που έχουν τραβήξει οι γονείς και τα οποία δείχνουν τη βελτίωση των παιδιών τους.

(Υ.Γ. Για την συγκεκριμένη εκδήλωση – συνάντηση την ιδέα την είχε η κα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΗΜΟΧΡΟΝΗ δημιουργός και διαχειρίστρια της ομάδας “ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ” και αγκαλιάστηκε με χαρά και από τους γονείς και ασθενείς χρόνιων και αυτοάνοσων παθήσεων).

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα