20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: “ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ…”

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, προχθές, στο ξενοδοχείο Τιτάνια, με βασικό άξονα την πρωτοβουλία της νέας γενιάς για την προβολή της και την ανάδειξη της ως τελευταία λύση για την αντιμετώπιση της κρίσης. Ομιλητές ήταν νέοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν διαπρέψει ο καθένας στον τομέα του. Εκεί, και ο δικός μας δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κρικρής, ως ένας εκ των εμπνευστών της πρωτοβουλίας για την ανάδειξη της νέας γενιάς, μακριά από τις κομματικές γραμμές. Το Nea Smyrni Live βρέθηκε στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα και συνομίλησε με τον Γ. Κρικρή, ο οποίος προσπαθεί να αποτινάξει από πάνω του την ταμπέλα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Όπως μας δήλωσε και ο ίδιος, η κίνηση αυτή έχει στόχο τη συστράτευση νέων ανθρώπων από όλους τους ιδεολογικούς χώρους, οι οποίοι ως μόνη επιδίωξη έχουν την αλλαγή του πολιτικού συστήματος με όρους διαφανείς, αξιοκρατικούς και αδέσμευτους από το παλαιοκομματικό διεφθαρμένο σύστημα.

 Δείτε το δελτίο τύπου της Πρωτοβουλίας «Πόσο ακόμα θα αποφασίζουν οι άλλοι για εμάς…;»:

«Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες (σ.σ. προχθές) η πρώτη εκδήλωση της Πρωτοβουλίας μας, με θέμα: «Πόσο ακόμα θα αποφασίζουν οι άλλοι για εμάς…;».

Η πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου καταδεικνύει περίτρανα τη θέληση των νέων ανθρώπων για την προώθηση του κυρίαρχου αιτήματος της εποχής μας, να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό σύστημα της χώρας.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη για ριζική ανανέωση, με όρους πολιτικούς, με όρους αξιολόγησης και αξιοκρατίας, καθώς και στην αλλαγή πολιτικής και κατεύθυνσης της χώρας. Παράλληλα, διαπιστώθηκε πως μόνο εάν γίνουν πράξη οι ριζικές αλλαγές και οι τομές που απαιτούνται θα μπορέσει να μετατραπεί η δικαιολογημένη αποστροφή των νέων για αυτά που συμβαίνουν, σε κινητήριο δύναμη για την ανατροπή αυτού του σκηνικού.

Η χθεσινή ( σ.σ. προχθεσινή) συμμετοχή και οι τοποθετήσεις όλων των ομιλητών μας δίνουν τη δύναμη, να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, να ανοίξουμε το διάλογο στη γενιά μας και μέσα από τις επόμενες εκδηλώσεις να ακουστούν διαφορετικές απόψεις, οι οποίες θα διαμορφώσουν τη σύνθεση που απαιτεί η εποχή για να οριστεί επιτέλους μια συγκεκριμένη πρόταση για το παρόν και το μέλλον της γενιάς μας, για το παρόν και το μέλλον της χώρας μας.»

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα