23.4 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Ουζουνίδη – Ποια η ρήτρα αποδέσμευσης που έθεσε ο Πανιώνιος

ouzounidis_533_355Η  αποχώρηση του Βίκτορ από τον πάγκο του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη μετά από τον αποκλεισμό των “ερυθρολεύκων” από το Champions League και -κυρίως- την εικόνα τους στα δύο παιχνίδια απέναντι στη Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Η φημολογίας που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες θέλει τον Ολυμπιακό να εξετάζει ως λύση τον τεχνικό του Πανιωνίου, Μαρίνο Ουζουνίδη.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες οι “κυανέρυθροι” δεν έχουν δεχθεί, προς το παρόν ενόχληση ούτε απ’ τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε κι από τον Έλληνα προπονητή.

Το πρόβλημα με την περίπτωση του Ουζουνίδη είναι ότι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας τον Μάιο με τον Πανιώνιο, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, και δεν είναι σε θέση να φύγει έτσι απλά.

Ή μάλλον, δεν είναι στο χέρι του, αλλά στο χέρι κάθε ενδιαφερομένου. Κι αυτό γιατί στο συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές, περιλαμβάνεται και ρήτρα αποδέσμευσης, την οποία εάν κάποια ομάδα την καλύψει, τότε μπορεί να προσλάβει την επόμενη στιγμή τον Αλεξανδρουπολίτη προπονητή.

Σύμφωνα με το Contra.gr το ύψος της ρήτρας κυμαίνεται στα 180.000 ευρώ, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα