14.6 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

305372_107760099334605_1352989181_nΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου Νέας Σμύρνης στη συνεδρίασή του της 5ης/12/2012 εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την ουσιαστική κατάργηση της επιχορήγησης του Συλλόγου μας για το έτος 2012, προκειμένου να καταστεί δυνατό όπως κάθε χρόνο να υλοποιήσουμε για τα μέλη μας τις δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Τονίζουμε ότι ο Σύλλογος μας είχε υποβάλλει έγκαιρα εγγράφως το αίτημά του, από 11/4/2012, προς τη Δημοτική Αρχή προκειμένου να ενταχθεί με τους υπόλοιπους Συλλόγους της πόλης, στα επιχορηγούμενα Σωματεία για το τρέχον έτος. Συνεπώς η δικαιολογία ότι η συγκεκριμένη επιχορήγηση ξεχάστηκε να καταχωρηθεί μαζί με τις υπόλοιπες δεν ευσταθεί και δημιουργεί εύλογα ερωτήματα, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις μας βρίσκονται στο ζενίθ, με αποτέλεσμα να αυξάνουν τα έξοδα του Συλλόγου σε δυσβάσταχτο ύψος.

Η επιχορήγηση των 3.000 ευρώ που εγκρίθηκε με καθυστέρηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 28ης/11/2012, μετά την έντονη διαμαρτυρία μας, είναι προφανές ότι δεν επαρκεί να καλύψει καμία από τις ήδη αυξημένες ανάγκες του συνδικαλιστικού μας οργάνου.

Παρόλα αυτά δηλώνουμε πως με κάθε τρόπο θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ, ενώ η αξιοπρέπεια μας αλλά και ο σεβασμός στο κύρος του Συλλόγου μας οδήγησε στην απόφαση να προσφέρουμε τα 3.000 ευρώ που ενέκρινε για μας το Δημοτικό Συμβούλιο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου ως ένδειξη αλληλεγγύης στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Δηλώνουμε τέλος ότι δεν επαιτούμε αλλά απαιτούμε ίση μεταχείριση με τους υπόλοιπους Συλλόγους της πόλης, ενώ δεν θα υποστείλουμε σε καμία περίπτωση τη σημαία της αγωνιστικής δράσης και του κοινωνικού έργου που επιτελούμε.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ                                            ΘΩΜΑΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ

                                                                                                                                                                                                                                               ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, 10/12/2012

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα