22.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Δράση κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές με σύνθημα “Λιγότεροι φόροι, Μικρότερο κράτος”

ImageProxyΗ Δράση κατεβαίνει στις ευρωεκλογές στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συμμαχίας μεταρρυθμιστικών δυνάμεων με στόχο να δώσει τη δυνατότητα εκπροσώπησης στην Ευρωβουλή των δυνάμεων που πολεμούν το πελατειακό κράτος, την υπερφορολόγηση των Ελλήνων και τον στραγγαλισμό του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας. Στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα στην Ελλάδα και την Ευρώπη ότι υπάρχει μια διαφορετική πολιτική από αυτή που σήμερα εφαρμόζεται, που συνοψίζεται στο σύνθημά μας σ’ αυτές τις εκλογές: «Λιγότεροι φόροι, Μικρότερο κράτος –Τόπο στους παραγωγικούς Έλληνες».
 
Αν θέλετε να στηρίξετε την προσπάθειά μας είναι καίριο για μας να μας στηρίξετε οικονομικά.  Ο λόγος είναι απλός. Τα κυβερνητικά κόμματα, τα οποία συνεχίζουν να λεηλατούν τον φορολογούμενο λαμβάνοντας πολλά εκατομμύρια ευρώ νέα δανεικά κι αγύριστα από κρατικοποιημένες (κατά το 65%-85%) τράπεζες, αν και το χρέος τους προσεγγίζει τα 300 εκ. ευρώ, έχουν φροντίσει να μην έχει εκταμιευτεί από την αρχή του έτους ούτε ένα ευρώ τακτικής κρατικής χρηματοδότησης στα άλλα κόμματα και είναι άγνωστο πότε θα το κάνουν[1]. Ταυτόχρονα με νέο νόμο που φέρνουν στη Βουλή παραμονές εκλογών μηδενίζουν και την εκλογική χρηματοδότηση που προβλεπόταν για μικρότερα κόμματα. Στόχος τους να υπονομεύσουν την εκλογική εκστρατεία των άλλων κομμάτων.
 
Πρόκειται για έμμεσο στραγγαλισμό της δημοκρατικής διαδικασίας, τον οποίο μπορείτε να σπάσετε μόνον εσείς. Αν θέλετε μια δυνατή, διαφορετική και ανεξάρτητη φωνή,τότε είναι ανάγκη να μας βοηθήσετε οικονομικά.
Πατήστε εδώ και δώστε τη δική σας απάντηση σε όσους προσπαθούν να φιμώσουν τις εναλλακτικές φωνές σ’ αυτές τις εκλογές. Με όσα περισσότερα χρήματα μπορείτε και θέλετε να διαθέσετε. Κάθε προσφορά, από την μικρότερη μέχρι την μεγαλύτερη που είναι νομικά εφικτή, είναι πολύτιμη.
 
Φιλικά,
 
Θόδωρος Σκυλακάκης
Πρόεδρος της Δράσης, Ευρωβουλευτής 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα