22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μια Πόλη Ανάποδα: ΛΑΪΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ Ν.ΣΜΥΡΝΗ

telikh-afisaΣτηρίζουμε την προειδοποιητική  Λαϊκή Στάση Πληρωμών τον Απρίλη

Στις περιοχές μας, όπως και σε όλη τη χώρα, τα λαϊκά στρώματα πλήττονται βάναυσα από τα μέτρα  της κυβέρνησης και της τρόικας.  Τα χαράτσια και οι φόροι, σε συνδυασμό με την ανεργία, την περικοπή μισθών και συντάξεων, τις αυξήσεις στις τιμές των κοινωνικών αγαθών, έχουν οδηγήσει μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας όχι μόνο να μη μπορούν να πληρώσουν τους φόρους, αλλά να μην έχουν ούτε τα απαραίτητα για την επιβίωση. Αδιάψευστος μάρτυρας οι 2,5 εκατομμύρια ανεξόφλητες οφειλές φυσικών προσώπων στην εφορία, οι χιλιάδες διακοπές ρεύματος νοικοκυριών κάθε μήνα, τα στοιχεία για την ανεργία και οι στατιστικές τους για τη εξάπλωση της φτώχειας.

Αυτή η κατάσταση χρειάζεται να πάρει τέλος, πριν οδηγηθούμε σε ολοκληρωτική πείνα και εξαθλίωση.

Για αυτό στηρίζουμε την πρωτοβουλία για ανακήρυξη του Απρίλη σε μήνα προειδοποιητικής Λαϊκής Στάσης Πληρωμών. Πιστεύουμε ότι όλοι οι φορείς που αντιτίθενται σε αυτή την πολιτική χρειάζεται να συντονίσουμε τις κινητοποιήσεις μας.

Με την προειδοποιητική Λαϊκή  Στάση Πληρωμών τον Απρίλη να στείλουμε το μήνυμα των λαϊκών διαθέσεων, να εκφραστεί η αντίθεση, η διαμαρτυρία και η θέληση του λαού να μπει φρένο στα αντιλαϊκά μέτρα. Να μετατραπεί η μέχρι τώρα παθητική αδυναμία πληρωμής του καθένα,  σε μαζική, συλλογική, οργανωμένη λαϊκή στάση πληρωμών και  σε συνδυασμό με τους εργατικούς και νεολαιίστικους αγώνες και τα τοπικά κινήματα αντίστασης να δυναμώσει το κίνημα ανατροπής αυτής της πολιτικής.

Για να διώξουμε αυτούς που μας έφτασαν ως εδώ,  κυβερνήσεις, τρόικα και όλους όσους μας εκμεταλλεύονται.

Η μία πόλη ανάποδα – αριστερή παρέμβαση στους δρόμους της νέας σμύρνης συμμετέχει και στηρίζει τον τοπικό συντονισμό στη γειτονιά μας για την προεδοποιητική λαική στάση πληρωμών τον απρίλη.

– Συμμετέχουμε στην Εργατική Διαδήλωση την Κυριακή 7 Απριλίου. Δόθηκε ραντεβού συνάντησης στις 17:30 στη στάση τραμ Αγ.Φωτεινής & στη στάση Αιγαίου, μετεπιβίβαση στο σταθμό Μετρό Ν.Κόσμου με σκοπό να είμαστε στις 18:00 στα Προπύλαια.

Κάνουμε κοινή εξόρμηση τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 10:00 σε τράπεζες της περιοχής μας. Δόθηκε ραντεβού στην Εθνική τράπεζα (απέναντι από στάση τραμ Αγ.Φωτεινής).

Μια Πόλη Ανάποδα – Αριστερή Παρέμβαση στους Δρόμους της Νέας Σμύρνης

Προηγούμενο άρθροΕνωμένοι για το κοινό καλό
Επόμενο άρθροΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ…

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα