14.6 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο προπονητής τoυ NBA Ganon Baker στο Camp του Μίλωνα! Δείτε τον χαιρετισμό-κάλεσμα που στέλνει από την Αμερική (vid)

Ο Γκέινον Μπέικερ είναι -ίσως- ο κορυφαίος skill trainer στον κόσμο. Ένας ιδιαίτερος μπασκετικός γυμναστής, τον οποίο εμπιστεύονται τα κορυφαία ονόματα του ΝΒΑ. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον Κόμπε Μπράιαντ, τον Στέφεν Κάρι, τον Κέβιν Ντουράντ…

Εδώ και 30 χρόνια ασχολείται με το μπάσκετ, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο. Φέτος, το καλοκαίρι, θα έρθει στην Ελλάδα, για να διδάξει παίκτες και προπονητές, να τους βοηθήσει «να βελτιωθούν πέρα από τα όνειρά τους», όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τη διδασκαλία τού κορυφαίου προπονητή, αλλά και να δουλέψουν μαζί του μέσα στο γήπεδο, στο πλαίσιο του Camp. O κορυφαίος γυμναστής και προπονητής GANON BAKER έστειλε έναν χαιρετισμό στους αθλητές και στους προπονητές του Μίλωνα εν όψει του Camp που διοργανώνει ο Σύλλογος το τριήμερο 15-16-17 Ιουνίου.

Δεν βλέπει την ώρα να προπονήσει τους ενδιαφερόμενους όπως λέει και το σίγουρο είναι ότι και το μπασκετικό κοινό δεν βλέπει την ώρα να προπονηθεί κάτω από τις συμβουλές του.
Ο ερχομός ενός προπονητή τέτοιας εμβέλειας στον Μίλωνα όχι μόνο αποτελεί τεράστια τιμή για τον Σύλλογο, άλλα είναι και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλους να δούνε και να εφαρμόσουν τις προπονητικές μεθόδους ενός επαγγελματία που έχει γυμνάσει τα μεγαλύτερα ονόματα καλαθοσφαιριστών στον κόσμο.
Για πληροφορίες: Τηλ. Κέντρο Μίλωνα : 210.9353700, e-mail : [email protected]

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα