22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ποιά είναι η γυναίκα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεταγραφή Ανσαριφάρντ (φωτος)

171Όπως ακούγονταν καιρό τώρα, η μεταγραφή του Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό έχει αρκετό παρασκήνιο και φαίνεται πως καθοριστικό ρόλο για να παραμείνει ο Ιρανός άσος στην Αθήνα  έχει παίξει η 23χρονη ψυχολόγος Αλεξάνδρα – Σοφία Καλούλη.

Το ότι ο λόγος που ο Ιρανός αποφάσισε την τελευταία στιγμή να μείνει στην Αθήνα είναι… θηλυκός το είχαμε ακούσει ωστόσο δεν πρόκειται για γυμνάστρια-μοντέλο-τραγουδίστρια όπως λεγόταν.

Η κατά τρία χρόνια μικρότερη σύντροφος του 26χρονου Καρίμ λοιπόν είναι Ελληνοαμερικανή, κάτοικος Γλυφάδας και σπουδάζει ναυτιλιακά και ψυχολογία σε Ελληνοαμερικάνικο Πανεπιστήμιο. Παράλληλα παρά το νεαρό της ηλικίας της προΐσταται της ναυτιλιακής εταιρείας, IMEQ που άνοιξε παράρτημα πρόσφατα στη Γλυφάδα!

H εταιρεία αυτή ανήκει στον πατέρα της, ενώ τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στην Κύπρο, με παραρτήματα σε ΗΠΑ, Φιλιππίνες, Ρωσία, Λονδίνο, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουκρανία.

Με τον Ανσαριφάρντ γνωρίστηκαν στη Γλυφάδα καθώς και οι δύο μένουν και συχνάζουν εκεί, ενώ φαίνεται πως είναι μαζί περίπου οκτώ μήνες. Η ίδια μάλιστα έχει ανεβάσει στα social media φωτογραφία αγκαλιά με τον Ιρανό σε διακοπές τους πριν λίγες ημέρες στις Αυστριακές Άλπεις!

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα