22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Εκλογές, σήμερα, στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την ανάδειξη νέου προέδρου. Ο Ε. Βενιζέλος καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να συμμετάσχουν, καθώς ως μοναδικός υποψήφιος επιζητά την μικρότερη δυνατή αποχή. Οι κάλπες ετοιμάζονται και στη Νέα Σμύρνη,  οπού οι ψηφοφόροι μπορούν να προσέρθουν στο 1ο Γυμνάσιο Ν. Σμύρνης (Αγ. Ανδρέα & Κοραή), το οποίο έχει μετατραπεί σε εκλογικό κέντρο. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, ενώ οι πολίτες που θα προσέλθουν θα καταβάλουν το ποσό των 2 ευρώ. Η εγγραφή νέων Μελών και Φίλων γίνεται με τη συμπλήρωση αίτησης εγγραφής, στην οποία θα αναγράφεται: «Σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού τα Μέλη και οι Φίλοι του ΠΑΣΟΚ δεν συμμετέχουν σε άλλο πολιτικό κόμμα και αποδέχονται τις αρχές και τους στόχους του Κινήματος». Δικαίωμα ψήφου έχουν: οι Έλληνες πολίτες με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, οι πολίτες χωρών – μελών της ΕΕ με το διαβατήριο και οι μετανάστες με την άδεια παραμονής. Περιμένουμε να δούμε τα επίπεδα της συμμετοχής, που θα έχει η εσωτερική διαδικασία στην περιοχή μας και ποιες θα είναι οι αντιδράσεις του κόσμου. Στην Ιπποκράτους επικρατεί ανησυχία για τυχόν επεισόδια, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που θα θελήσουν να δείξουν την δυσφορία τους απέναντι στην κυβερνητική πολιτική του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Διαβάστε, το κάλεσμα συμμετοχής από τον κ. Βενιζέλο:

«Σας προσκαλώ προσωπικά να πάρετε μέρος σε μια συλλογική πολιτική πράξη που έχει ως βασικό στόχο να ζωντανέψει την παράταξη.

»Έχω πλήρη επίγνωση της κατάστασης.

»Οι δυο λέξεις που χρησιμοποίησα στην ομιλία μου στη συνδιάσκεψη, το περασμένο Σάββατο, απευθυνόμενος στον ελληνικό Λαό: ευχαριστώ και συγνώμη, θέλω να είναι η αφετηρία μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης.

»Μόνο το Εθνικό καθήκον αλήθειας και το Εθνικό καθήκον αλληλεγγύης μπορούν να λειτουργήσουν ως εφαλτήριο για την οριστική υπέρβαση της κρίσης και την ανάκτηση του εδάφους που έχουμε χάσει.

»Έχουμε απέναντι μας το μέτωπο της υποκρισίας, της δημαγωγίας και του λαϊκισμού  

»Ας μη το αφήσουμε να κυριαρχήσει.

»Αύριο αρχίζει η μάχη των επικείμενων εκλογών. Μαζί θα την κερδίσουμε.

Βαγγέλης Βενιζέλος»

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα