20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τι απαντά ο Δήμαρχος και ο Εμπορικός Σύλλογος Νέας Σμύρνης για την ακύρωση της Λευκής Νύχτας

love_nightsΌλα ήταν έτοιμα στην Πλατεία, στην Ομήρου και στους γύρω δρόμους για ένα πάρτυ σήμερα το βράδυ με στόχο να τονωθεί η τοπική αγορά. Τα έγγραφα Περιφέρειας και Υπουργείου ανέβαλλαν τις προετοιμασίες και δημιούργηαν κακό κλίμα στους καταστηματάρχες αλλά και σε όσους πολίτες περίμεναν αυτή την γιορτή.Τελικά πικρή βγαίνει η νύχτα αγάπης για τους διοργανωτές και όχι μόνο…ακολουθούν οι δηλώσεις:

Σταύρος Τζουλάκης,δήμαρχος Νέας Σμύρνης:Με απόφαση δημοτικού συμβουλίου και επιτροπής Ποιότητας Ζωής αποφασίσαμε την διοργάνωση της Λευκής Νύχτας,ωστόσο χτες η Περιφέρεια απέρριψε την αποφαση και με εντολή της στο Αστυνομικό Τμήμα Νεας Σμύρνης μας ενημέρωσαν οτι αν προχωρήσουμε την συγκεκριμένη δράση θα παρέμβει ο εισαγγελέας υπηρεσίας.
Μετα απο αυτές τις εξελίξεις ο Δήμος σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης μας ματαίωσε την προγραμματισμένη εκδήλωση.
Λυπούμαστε και ελπίζουμε στο άμεσο μέλλον να μετα πείσουμε την Περιφέρεια για την ανάγκη πρωτοβουλιων με στόχο την τόνωση της τοπικής μας αγοράς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης:

Αγαπητοί φίλοι

Με βάση τα έγγραφα 26449,26444/11-02-2016 της Περιφερειακής Ενότητας Νότιου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής δεν δύναται να ισχύσει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης για τη Λευκή Νύχτα, δίνοντας βάση σε μια νομοθεσία του 2005 που δεν εχει εφαρμοστεί ποτέ στο παρελθόν. Η Περιφέρεια Αττικής, αντί να μας καλύψει, μας απειλεί με διοικητικούς ελέγχους βασιζόμενη σε έναν νόμο που δεν εχει εφαρμοστεί ποτέ στο παρελθόν κατα το σκέλος των Λευκών Νυχτών. Κατόπιν της γνωμοδότησης αυτής, κάθε έμπορος που θα άνοιγε το κατάστημά του στη Λευκή Νύχτα θα διακινδύνευε να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

Με λύπη μας λοιπόν σας πληροφορούμε οτι οι εχθροί των τοπικών αγορών οπως η Νεα Σμυρνη μας, νίκησαν.

Για ακόμη μια φορά, οι σύμμαχοι των Μεγάλων MALLS και των γιγαντιαίων επιχειρήσεων που πάντοτε εξαντλούν τα ωράρια, νίκησαν σε βάρος των μικρών καταστημάτων.

Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας στην όμορφη αγορά της Νέας Σμύρνης.

Σύντομα πάλι κοντά σας

Τα καταστήματα της πόλης σας

το κείμενο συνυπογράφει το ΔΣ του Εμπορικου Συλλόγου Νέας Σμύρνης και ο Δημαρχος

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα