19.2 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τσιτσιπάς: Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα με δουλειά

«Aν μου λέγατε πως θα έπαιζα σε έναν ημιτελικό Masters 1000 αυτή τη χρονιά, θα έλεγα πως είστε τρελοί. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση». Τάδε έφη, Στέφανος Τσιτσιπας. Ο Έλληνας τενίστας, αμέσως μετά την επική νίκη, με ανατροπή, επί του Γερμανού Ζβέρεφ, είπε ότι ζει ένα όνειρο και ότι έχει πολλή αυτοπεποίθηση για το μέλλον.

«Κυριολεκτικά, ζω το όνειρο. Είχα μια εκπληκτική πορεία στη Βαρκελώνη και τώρα, στο Τορόντο, έχω άλλη μια εδώ. Νιώθω ευλογημένος που έχω όλους αυτούς τους ανθρώπους, την ελληνική κοινότητα, που έρχεται και με υποστηρίζει στους αγώνες μου. Είναι μια πολύ όμορφη πόλη και απολαμβάνω το χρόνο μου εδώ. Είμαι ακόμα στο τουρνουά και είμαι ενθουσιασμένος για τον ημιτελικό. Παίζω καλό τένις, έχω πολλή αυτοπεποίθηση, οπότε ας δούμε τι θα φέρει το μέλλον».

Σχετικά με τον επόμενο αντίπαλό του, τον Νοτιοαφρικανό Κέβιν Άντερσον είπε ότι «είναι πολύ επικίνδυνος παίκτης. «Αγωνίστηκε στον τελικό του US Open πέρσι και είμαι σίγουρος πως είναι πολύ πιο επικίνδυνος σε αυτή την επιφάνεια απ’ότι στο χώμα. Πρέπει να είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος γι» αυτόν τον αγώνα. Έχει μεγάλο σερβίς, θα είναι δύσκολο να το διαχειριστώ. Θα προσπαθήσω να βρω τον κατάλληλο τρόπο, να ανακατέψω τα πράγματα λίγο και να τον μπερδέψω».

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/tsitsipas-ta-onira-ginonte-pragmatikotita-me-doulia

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα